GuldKyllingen foodtrucks

Mangler du et hurtigt, nemt og lækkert måltid? Så besøg en af GuldKyllingens foodtrucks og prøv en af vores GuldKylling menuer med lækker flammegrillet grillkylling. Vores grilltrucks er strategisk placeret rundt omkring i hele landet, hvilket gør det gode måltid lettilgængeligt, uanset for i landet du befinder dig.

Når du nærmer dig en af vores foodtrucks, bliver du nødt af duften af vores flammegrillet kylling, og har samtidig mulighed for at se, hvordan vores kyllinger roterer på spyd og bliver tilberedt. Uanset om du har bestilt din grillkylling på forhånd, eller du blot bliver tiltrukket af duften af grillkylling på din vej, kan du med vores grillvogne sikre aftensmaden hurtigt og nemt.

Hvor er GuldKyllingen i dag?

GuldKyllingen er en franchisekæde med mere end 15 grillvogne i hele Danmark. På nedenstående kort kan du nemt lokalisere, hvor din nærmeste grilltruck ligger placeret. Hvis du klikker på en foodtruck, der ligger nær dig, har du desuden mulighed for at se, hvor den pågældende grilltruck holder placeret og på hvilke dage. På den måde undgår du at gå forgæves, næste gang du har lyst til en lækker saftig grillkylling.

Sorter efter

Besøg en af GuldKyllingens grillvogne nær dig

Kom forbi en af GuldKyllingens grillvogne i dag og oplev selv, hvorfor vores kunder vender tilbage igen og igen. Vores grill er altid klar, og vi ser frem til at byde dig velkommen med åbne arme og en varm, lækker grillkylling.

Er du stadig ikke overbevist om, hvorfor du bør tage et smut fordi en af Guldkyllingens grillvogne? Så læs med herunder, hvorfor du bør vælge os, næste gang du mangler en lækker og nem aftensmad.

Unik flammegrillet kylling

Vores signatur GuldKylling® bliver til over åben flamme, hvor den langsomme rotisserieproces låser alle de saftige smagsnuancer inde og giver dig et mørt og smagfuldt måltid hver gang. Denne er ikke din standard grillkylling – det er håndværk, finesse og smag, der er grillet til perfektion.

Friske kvalitetsråvarer

Vi tror på kvalitet, og det kan smages. Vi leverer kun friske råvarer og kvalitets Guldkyllinger til vores grillvogne. Når du besøger en af vores foodtrucks, er du derfor også altid garanteret friske kvalitetsråvarer, uanset hvilken kyllingeret og tilbehør du vælger.

Hurtig, venlig service

Hver grilltruck har sin egen ejer, som står klar til at servere dig med et smil og give dig en uforglemmelig madoplevelse. Kom forbi, og oplev vores hurtige og venlige service, som sikrer, at dit måltid er klar hurtigt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bestil din aftensmad hos din lokale foodtruck

Skal aftensmaden stå på lækker flammegrillet kylling? Så bestil din GuldKylling menu på forhånd, og vi har den klar til dig til det tidspunkt du ønsker. Hos din lokale grilltruck kan du bestille din GuldKylling Menu til afhentning, når det passer dig. Find kontaktinformation på din lokale GuldKylling grilltruck ved at klikke på kortet.

Du er også altid velkommen til at komme forbi vores grillvogne og bestille på stedet, så du kan opleve, hvad ægte flammegrillet kylling skal smage af. Find din nærmeste GuldKyllingen foodtruck, og tag det første skridt mod et måltid, der er lige så mindeværdigt, som det er lækkert.

Vores foodtrucks venter på dig rundt om hjørnet, så næste gang sulten melder sig, eller lysten til en flammegrillet barbecue kylling ikke kan ignoreres, så søg mod en af vores nærmeste grill vogne, og lad os sørge for din aftensmad.

Se også vores GuldKylling menu og få inspiration til, hvad aftensmaden skal bestå af næste gang.

Kylling nuggets med ketchup