Om GuldKyllingen

GuldKyllingen® er copyright registreret, og er den ægte originale BBQ-kylling. Kyllingerne er af en særligt udvalgt prisbelønnet kvalitet og derfor særlig kødfuld. Det proteinholdige kyllingekød er IKKE tilsat overflødigt vand eller lage. De er kun tilsat vores eget velsmagende BBQ-krydderi, så du kan nyde den rene smag af kylling og den spicy BBQ-smag.

Vores BBQ-krydderi er helt specielt udvalgt til at give kyllingen den bedste smag, og er ovenikøbet glutenfrit, så selv dig, der har glutenallergi eller bare gerne vil undgå gluten stadigvæk kan nyde godt af det lækre kyllingekød.

Hos GuldKyllingen ønsker vi at levere en grillkylling-oplevelse, der ikke bare opfylder, men overgår forventningerne hos hver eneste kunde. Vi stræber efter at blive danskernes foretrukne valg, når det kommer til BBQ-kylling – både på grund af vores produkters kvalitet, men også fordi vi tilbyder en lækker løsning til nem aftensmad.

Kvalitetskylling og god dyrevelfærd

Hos GuldKyllingen er du både sikret høj kvalitetskylling og god dyrevelfærd. Hos GuldKyllingen har kyllingerne nemlig haft et godt liv, og det mener vi kan smages.

Kyllingerne har levet et godt liv i moderne stalde med kvalitetsfoder, rent vand og strøelse samt dagslys. Gården, som kyllingerne er vokset op på, ligger desuden tæt på slagteriet, så der ikke har været nogen unødig transporttid, der kunne have forårsaget stress hos kyllingerne. Kyllingerne er derefter nænsomt blevet slagtet, lufttørret og modnet, hvilket giver den fantastiske smag.

Vores ønske om at levere kvalitetskylling handler dermed ikke kun om det endelige produkt, men også om hele processen. Fra det øjeblik vores kyllinger vælges fra de bedste gårde, til de omhyggeligt modnes, krydres og flammegrilles til perfektion, sikrer vi, at hver GuldKylling® har en kvalitet og smag, som vi kan stå inde for.

Kylling fra landbrug
Kylling nuggets

GuldKyllingen - Den saftige, sprøde BBQ grillkylling

Da GuldKyllingen er i en prisbelønnet kvalitet, er du garanteret, at kyllingen stadig er saftig, selvom den er uden tilsat vand. Vores grillmænd og kvinder sørger desuden for at grille din kylling, så den beholder sit saftige kød og samtidig får et lækkert sprødt skind – præcis som en grillkylling bør tilberedes.

Til din kylling tilbyder vi også tilbehør som syltede agurker, hjemmelavet coleslaw og byens lækreste, fedtreducerede pommes frites. I nogle af vores grilltrucks kan du desuden også få GuldNuggets, chickenwings og hjemmelavede forårsruller.

Vi står klar til at tage imod din bestilling. Find din lokale GuldKyllingen, så sørger vi for at stå klar med en velsmagende guldkylling, der er grillet til perfektion.

Danmarks største salgsvognskoncept med spydstegte kyllinger

GuldKyllingen® er Danmarks første og største salgsvognskoncept med spydstegte BBQ-kyllinger. Vores grillvognskoncept startede tilbage i 2014, hvor direktør Robert Schou Petersen kom på idéen med at sælge grillkyllinger i foodtrucks.

I begyndelsen bestod GuldKyllingen kun af et par enkelte grillvogne, men som ordet spredte sig, og efterspørgslen voksede, voksede også antallet af grilltrucks. Med hver ny vogn, der åbnede, blev GuldKyllingen en større del af det danske madlandskab. Vi steg ikke kun i antal, men også i kundehjerter, da vi fortsatte med at levere grillkyllinger med konsekvent kvalitet og uovertruffen smag.

I dag er GuldKyllingen den største franchisekæde med spydstegte grillkyllinger, og vores mere end 15 grilltrucks, som er spredt over hele landet, er et velkendt syn i bybilledet. Vi er både glade for og stolte over, at kunne dele vores passion for lækker kvalitetskylling med hver eneste dansker.