Bliv franchisetager

Bliv en del af GuldKyllingen, og få succes som partner og franchisetager hos GuldKyllingen – Danmarks største salgsvognskoncept med spydstegte BBQ-kyllinger.

Kædens salgsvogne, som vi kalder foodtrucks eller grilltrucks, ejes og drives af vores partnere. Du kan blive vores nye partner og selv få ejerskab over din egen grilltruck, hvorfra du kan tilberede og sælge GuldKyllingens sortiment af kyllingeretter.

Som franchisetager bliver du en del af en kæde af passionerede partnere, der nyder friheden ved at eje og drive deres egen grilltruck. Vi tilbyder et enestående koncept, der kombinerer fleksibilitet med en stærk forretningsmodel, hvilket gør det til en ideel mulighed for at forfølge din drøm om at blive selvstændig.

Fordele som franchisetager hos GuldKyllingen

Der er mange fordele ved at være franchisetager hos GuldKyllingen. Herunder kan du læse mere om nogle af de mange fordele, der er ved at blive partner og foodtruckejer i vores grilltruckkoncept.

Bliv din egen chef

En af de væsentligste fordele som franchisetager er, at du med GuldKyllingens grilltruckkoncept kan blive din helt egen chef. Som partner bestemmer du nemlig helt selv, hvor meget du vil arbejde og dermed også, hvor meget du gerne vil tjene.

Du har frie tøjler til at bestemme din arbejdstid, og hvor din foodtruck skal holde. Vi hjælper dig naturligvis igennem din introduktion, så du får en god opstart, og er velforberedt, når du officielt åbner din grilltruck.

Få din egen foodtruck

Som franchisetager hos GuldKyllingen får du udleveret en salgsklar grilltruck, der er udstyret med alt det, du har brug for at kunne tilberede og sælge GuldKyllingens grillkyllinger og sortiment. Vi har fire forskellige grilltruckmodeller at vælge imellem, som alle er med mulighed for leasing. Dette giver dig mulighed for at vælge den vogntype, der passer bedst til dine forretningsønsker. Vælg mellem en mobil grilltrailer eller en fuldt udstyret foodtruck.

Få omfattende støtte og træning

Som GuldKyllingen-partner får du ikke kun nøglerne til en salgsklar grilltruck. Vi forsyner dig også med et populært og afprøvet sortiment af kyllinger og andre af vores populære madvarer fra GuldKyllingen. Derudover sørger vi for, at du får dybdegående træning samt oplæring i stegning af grillkyllinger, inden du starter.

Du får desuden følgende:

  • En partnermanual
  • Fælles indkøbsaftaler
  • Markedsføringsmateriale mv. herunder din egen facebookside
  • Support fra kædekontor

Vores erfaring og viden inden for branchen sikrer, at du er godt rustet til at håndtere enhver udfordring, så du kan opnå succes med din foodtruck og forretning.

Sådan bliver du franchisetager

Drømmer du om at drive din egen forretning, er du serviceminded og passioneret omkring at tilberede og sælge lækre kyllingeretter? Prøv din iværksætterdrøm af hos GuldKyllingen, hvor du kan blive din helt egen chef for en minimal investering.

Det er både nemt og hurtigt at realisere drømmen om at blive foodtruckejer i GuldKyllingens grilltruckkoncept. Start med at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi vil gerne høre om dine iværksætterdrømme, din geografiske placering og din motivation for at blive en del af GuldKyllingens franchisekæde.

Er du interesseret i at blive franchisetager, kan du kontakte os via vores kontaktformular. Du kan også besøge GuldKyllingen Danmarks Facebookside for at få mere information om os.

Bliv en del af en succes med Danmarks bedste BBQ-kylling og et afprøvet koncept hos GuldKyllingen.